AKTUELNO

More suza!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugarima je prikazana rasprava Mateje Matijevića i Mine Vrbaški koja se desila nakon ovonedeljne žurke. Reč je dobila Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi hoće Minu, ona je kvalitetna u vezi, ne gleda, ne vara, ali on preko njene prošlosti preći neće. Kada pričamo i količini momaka, rijaliti i ostalo. Ti nju kući nećeš dovesti, a ona se nada. Našao si način da raskineš Mensur nije razlog - rekla je Sandra.
Ja hoću da probam da vidim da li mogu da se nosim sa svim tim, ali zato nema ni minimalnu grešku više - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti njoj ne veruješ da se promenila - rekao je voditelj.
Verujem da želi, ali nije se promenila. Ja je podržavam u tome i imam želju da budem sa njom napolju. Pored jednog odnosa u kom je meni bilo lepo, ona je meni slična toma, brutalno mi odgovara - rekao je Mateja.
Ja sam rekla da ove godine ne razbijam i ne pravim lomove, mislim da će mi mama zameriti najviše to što plačem, sve me je ovo koštalo. Mi pričamo i sve, ima tu i sitnih stvari, tako je došlo, nemamo mi razgovore gde smo skriveni i sve. Prosto sam se predala... Mene muči sto i jedna stvar, prvi put imam vremena da razmišljam o svom životu. Treba mi mama, želim sa njom da pričam - ustala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina da li nadaš da ćeš biti sa njim napolju - pitao je voditelj.
Ne nadam se više me ništa ne zanima. Istrpeću svaki komentar i to je to - rekla je Mina.
Bio je pogrešan razlog za raskid - rekla je Sandra.
Ma, znam da ni njemu nije lako - dobacila je uplakana Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve vreme dok je Mina plakala Zola i Mateja su se smejali - dobacio je voditelj.
Ja se smejao zbog tvoje face, hoću da kažem da razumem Mateju. Ovaj razlog nije ogroman, a kažeš i da ti se sviđa i da je lepa, ti možeš da imaš samokontrolu sa njom da je ne ljubiš i ne vodiš ljubav, a kažeš da ćete napolju biti zajedno. Zašto? - pitao je Zola.
Da je 5 meseci pred kraj ne bih izdržao, ali 20 dana pred kraj želim da vidim da li mogu da izdržim - rekao je Mateja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.