AKTUELNO

Pobesneo!

U toku je emisije "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide sinoćnu žestoku svađu između Dalile Dragojević i Filip Cara koja se desila u izolaciji. Njih dvoje su se žestoko prozivali i vređali, jer nismo mogli da se dogovore oko svog odnosa i celokupnog haosa koji se desio nakon žurke u utorak.

Ona je mene prvo načepila kad sam je zvao na garnituru, pa bahato u sobi. Zvao sam je da izađemo napolje, pričao sam da treba da nađemo zajednički jezik, balans i kompromis. Njeno bahatapo ponašanje mene dovede u ovo stanje. Ona ne želi da reši problem, ja ne znam šta želi... Ona kaže kako želi korektan odnos, ja kažem da razgovaramo kao odrasli ljudi. Meni su zadrugari rekli da 20 dana radim stvari koje neće da joj smetaju. Ja bih je ispoštovao da budemo korektni i normlani. Više nema ni koreketne priče, odnosa za mene odavno nema. Malo s*ks, malo svađa, malo nada da će nešto biti. Ja sam svestan da sam pričao šlagere, osetim da je žena karcinom za mene. To je trulo da trulije ne može biti. Sad više nema prilaska, nema drugih devojaka. Neću da radim stvari koje joj smetaju, ali neću ni da budem sa njom - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanima me, ne interesuje me on i njegova priča. Apsolutno me ne interesuje - rekla je Dalila.
Ako napravim nešto što joj smeta, eto drame. Pun mi je k*rac toga. Umesot žena da kaže da je kriva što ne zna da bude normalna, bolest. Ona kaže da je ne zanima, a ujutru je spremna da radi sr*nja, probleme i da mi urniše mozak. Ja nju da vidim da se j*be, nemam pravo da pričam - benseo je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.