AKTUELNO

Pljušte uvrede!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugarima je pušten snimak prisnog druženja pevačice Sandre Rešić i manekena Anđela Rankovića. Lazar Čolić Zola je ustao i prokomenarisao ovu romansu, a onda i osudio Sandru jer ne želi da prizna da gori od želje za Rankoviće.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si dopustila njemu neke stvari, da li znaš šta radiš? Da je neko drugi, ti bi ga... Vidi se da se dodirujete i sve, šta je to - pričao je Zola.
Ja ne mogu da verujem da je Sandra dozvolila sebi da bude rezerva. Anđelo uđe u vezu sa Anom, dođe kod Sandre masira je, Đedović pokrene temu, oni ništa. Anđelo govorio da ima ljubavi između njih, deli buđet i govori sve ono i sad kaže da je za spoljni svet - rekla je Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne služi mi Sandra kao ti da te neko izj*be i šutne, ti služiš ovde za je*anje i kar*nje i noga u dupe - vređao je Anđelo.
Ja sam u šoku, ti si ovde folirant veliki, ovo misli ceo narod... Ja se*s mogu da imam sa svima, a ti tema ovde, Sandru vučeš od kada si došao ovde - vikala je Sanja Grujić.
Ja nikada nisam emocije poricao. Za Sandru se treba boriti i ostalo, neću da tri nedelje pred kraj započinjen nešto - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanju ne treba tako da gledaju, Anđelo mora da shvati jednu stvari. On nije ušao u vezu sa Sandrom jer je mislio da se Dalila igra, a i ona je mislila da se igraš - ustao je Car.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.