AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide kako Filip Car dobacuje Dalili Dragojević i vređa je, na šta mu ona uzvraća osmehom.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili, a ona se nadovezala na Filipovo izlaganje kako će gledati da joj više ne priređuje scene sa drugim zadrugarkama.

Ja vidim kod sebe promene. Ovo što je rekao, on može da radi šta hoće. Ove empatije, kako zna koliko sam prošla i propatila. evo nisam ništa propatila

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon sukoba Mensura Ajdarpašića i Mikija Đuričića, Car je prokomentarisao klip koji je pušten.

Nisam razmišljao, kako ona nije razmišljala? Puno stvari sam dozvolio, puno ludila i problema. Meni ovo ne trebe u odnosu... Hteo sam jutros da sednemo i da razgovaramo, a ona hoće ovako. Njoj je interes da se dešavaju problemi. Nema prostora da budemo korektni i da pazimo šta ćemo jedno sa drugim da radimo. Ja ću da gledam da ne radim bilo šta što će da izazove rekaciju. Neću da prilazim i gledaću da je ne omalovažavam. Nadam se da ćemo da dobijemo mir. Ona i ja da budemo korektni, kod nas toga nema, jer je prevlika strast i bila je prevelika ljubav - rekao je Car.
On je meni rekao da neću imati dete, da me ne voli i da se vraća iz griže savesti, nema šta više da pričamo. Otišla sma napolje i legla da se sunčam, a on mi je dobacio i smejao se - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.