AKTUELNO

Presekao!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten naredni prilog i imali su priliku da vide razgovor Dalile Dragojević i Milice Veselinović. Dalile je pričala koliko je boli što njena veza sa Filipom Carem ne može da uspe, jer misli da on nije profil ličnosti koji se vezuje za devojke, a onda su uplele i po Ani Jovanović.

Voditelj Milan Milošević odmah je dao reč Caru, kako bi komentarisao, ali se ubacio Mensur Ajdarpašić.

Mene je sramota jer se ona savetuje sa ovom ženom, boleština teška - odburiso je Mensur.
Šta da se pravdam? Ja ne smem da progovorim ovde - dodala je Milica.
Nejasno mi je da je savetuje devojka od 17 godina. Ja sam razmišljao, još malo je do kraja. Neću da radim stvari koje će da joj smetaju. Nepotrebno je krenula komunikacija sa Anom, koja je proizvela probleme sa ženom sa kojom sam devet meseci u odnosu. Završili smo zajedno, a to im nije trebalo. Krvio mi je kad vidim da se neko ponaša kako želi, a ja ne mogu. Ja treba da ispoštujem sebe i nju. Nju kao nekog ko je za mene dao puni i propatio puno, voleo puno. Moram da imam u glavi da toj ženi nije lako mene da gleda u komunikaciji i odnosu sa nekim. Ja sebi i drugim devojkama nisam doneo dobro. Ja ću da se fousiram, imam Zolu i bazen, a gledaću da izbegavam komunikaciju sa ženama. Njoj dajem slobdu da se ponaša kako želi. Žao mi je nje... Šta god da se izdešavalo, imam odgovornost da se ppbrinem oko svog ponašanja - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, da li misliš da imaju perspektivu? - pitao je Milan.
Ja ne znam šta sam ovde loše rekla... Ja moram da gledam sa kim ću da pričam, jer on (Mensur) sve shvata pogrešno. Ja imam jasno mišljenje o toj vezi, a pojedniačno o njih dvoje. Ja dok sam bila u vezi, nisu mi se dešavale ovakve stvari - pričala je Milica.
Dalila priča sa svima, ljudima koji imaju loše mišljenje o njoj, a meni mozak mora da radi - dobacio je Car.
Bila sam tu, moje mišljenje se zna. Zna se sa kim provodim vreme, a nešto u prolazu komentarišem... Ja ne znam šta je tu loše? - nastavila je Vesleinoiećeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.