AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević je dao reč Marku Đedoviću, kako bi prokomentarisao klip na kom Filip Car osipa paljbu po drugaricama Dalile Dragojević.

Ne mogu da verujem da se vi sporite oko toga da li ste imali se*s ili niste. Nebitno je to se*s, kao se*s, nego da se ne sećate - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, žena u haljini se baca u bazen. Ona se predstavlja kao neko ko je moralan, častan i pošten - rekao je Car.
Ja sam rekao da su se trezni gore svađali, nego ovo što je bilo pre neko veče. Pričao sam to Dalili odmah to jutro - dodao je Marko.
Prošlo mi je kroz glavu, ona leži, curi joj ono - rekao je Car.
Ja znam momente gde sam povratila, a povratila sam vodu. Povratila sam pravo iza banera u kazinu, a treći put u izolaciji. Šta mi pričaš, sećam se ja - skočila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledam, udara me, povraća. Pa onda pomislim da je svaku priču pobila, a što onda ne bi i ovu. Ona tuče mene, a ja sabiram nju i skupljam. Da radi rusku salatu nekom gospodinu u klubu pijana- rekao je Car.
Nisam se osećala ceo dan dobro. Jedva sam čekala da odem jutros u izolaciji i u tom evo ti problem. Ja sam otišla zbog rasprave i svađe u bazen - rekla je Dalila.
Rekao sam da mi se zgadilo sve, gnusam se svega. Žena za koju sam rekao da sam najzaljubljeniji, gnusam se - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa nisam radila, sedela sam an zidiću. Marko ga je pozvao i rekao mu:"Kako ti nije žao, pogledaj kako sedi". Sela sam na zidić gde su bili Sale i Dia. Votka mi ne odgovara nikako. Došla sam u stanje zbog situacije koju sam videla - rekla je Dragojevićka.
Ide na kolena ispred svirača, to se vidi. To ženi sina, brata, pa daj po svemu - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga