AKTUELNO

Još ne može da se pomiri sa bolnom istinom!

Danas je na Novom groblju održan četrdesetodnevni pomen istoričaru umetnosti Vidoju Ristoviću, a njegova porodica nema je od tuge i bola i teško prihvata gorku istinu o gubitku.

Suze i jecaji Vidojeve ćerke, udovice Nikoline i oca Miše Grofa potresle su sve prisutne na pomenu, a Pišekova je nakon pomena imala da poruči sledeće:

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Ne mogu, nemam snage, nemojte da se ljutite - poručila je utučena Nikolina za Pink.rs.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, komisijskim veštačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. maja 2022. godine u 00:22 časa usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla. Hemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2.83 promila alkohola u krvi. Takođe je utvrđeno da je konzumirao lekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla da izazove smrt. Takođe, analizama nije detektovano prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktinih susptanci (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko veštačenje obavila su tri veštaka, lekara specijalista sudske medicine.

Autor: M.K. ; M. M.