AKTUELNO

Njene reči lede krv u žilama!

U toku je radio-emisija "Amnezija", a voditelj Filip Car, ugostio je Viktorija Mitrović.

Mislim da je tebi trenutno najteže. Ti imaš neku životnu situaciju, kako se osećaš - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta bih ti rekla. Jutros sam bila raspoložena, Đedović mi je rekao da sam živnula. Onda mi tako naiđe period da prespavam ceo dan, pa sam opet u nekim svojim mislima. Menja mi se stalno raspoloženje. Nisam ništa razmislila kako treba. Ne pamtim da mi je bilo gore u rijalitiju nego sada. Mislim da kada dođe ponedeljak, koji mi je postao najgori, ja se tresem. Nisam otišla kod lekara, prebacila sam za sutra. Ne verujem da će meni oni pomoći nešto, da sednem da pričam ono što me muči, nisam još ništa odlučila. Ništa nisam shvatila, ali je jako malo vremena ostalo da bih mogla puno da razmišljam - pričala je Mitrovićka.

Foto: Pink.rs

Video sam da si se sredila za žurku i da si bila dobre volje koliko god možeš...Njegova porodica što je napravila, to je bizarno, ali i loše po njega. Ne treba da se svetiš, nego da počneš da razmišljaš o sebi. Da li bi ti bilo lakše u bilo kojoj odluci da je Marko ostao uz tebe ovde - rekao je Car.
Nije ni moja porodica za to. Smatram da nam nije ni trenutak i to, a on je bio za to. Predstavio me je na jako ružan način. Posle toga, rekao je da ne može da bude cici mici, da bih ispoštovala njega. Ja ako te volim, nisam budala da skočim sa mosta ako mi ti to kažeš. Mogli smo ovako da se vučemo još sedam, osam dana. Meni sada nije dete potrebno, pogotovo ne sa njim. Posle svega što je rekao moglo je doći do toga da ja ne rodim dete. Ja sam odluku donela u sredu posle pitanja gledalaca. Ostala sam zatečena kad je sve ono rekao. On je meni u oči rekao da razmislim šta je moglo to da bude, ali mi je rekao da ću milom ili silom morati to da rešim. On je ostao u kući, došla sam oko jedan, nisam ga zatekla u kući, pa sam čula da je izašao. Meni Marko ništa ne bi pomogao da se ja tu odlučim, čak i da je bio dobar prema meni tih par dana, imala sam dobar osećaj da on to radi da bi me smirio. Ostavila sam na prostoru da to sagledam mirne glave, ali nekako ide sve ka tome da ću ja abortirati. Bolje da razmišljam kako sebe da dovedem u normalno stanje, nego da razmišljam da li ću izaći - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš na njega sada - pitao je Car.
Ja na njega gledam da je on za mene mrtva osoba. Nije ovo ni ljutnja ni bes, prosto za mene posle onih izgovorenih reči i za ono što su uradili, smatram ih za monstruoznu porodicu. Njihove slike bih stavila na ona mesta gde se stavljaju slike monstruma i tako to. Preporučila bih da svaka devojka koja bude spavala sa Markom ili sa članom njegove porodice, da povedu računa. Dno dna, ološi, loši ljudi. Ništa ja njega ne razdvajam od slučaja koji mi se dogodio od pre nekoliko godina, isti su mi njih dvojica. Ja ću doneti sama ono što je ispravno za sve nas - rekla je Viki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga