AKTUELNO

Jezivi detalji!

O brutalnoj i morbidnoj prevari kakvu nacija ne pamti bruji ceo region, a jezivi detalji i događaji koji se vezuju za porodicu Osmakčić ne prestaju da zgražavaju javnost.

Naime, u rijalitiju, kao i u domaćim medijima, polemisalo se o slučaju devojke po imenu Matea iz Zagreba, koju su, Osmakčići, kako se piše, prebili trudnu i kojoj se izgubio svaki trag, a sada je taj slučaj ponovo otvoren.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja se obraćam njenoj baki i dedi da se paze poziva. Ocu se obraćam koji je jači od Hitlera, svi znaju koji si ti psihopata, uradi postupak kao sa devojkom iz Zagreba, pa će ova da poželi abortus u osmom mesecu. Ako ti kažem ili milom ili silom, ili ćeš abortirati ili nećeš. Otići ću na robiju, ali ću nju ubiti - pretio je Osmakčić nekoliko dana pre nego što je napustio Zadrugu zbog, kako se ispostavilo, lažne smrti oca.

Foto: Pink.rs/N. Brajović, Facebook.com/Franjo Osmakcic

Kako piše Srpski Telegraf, Osmakčići su već ubili jednu bebu, a devojci koju su trudnu prebili, izgubio se svaki trag.

Koliko je porodica Osmakčić monstruozna, videli smo na primeru kada su lažirali smrt oca Franja, samo iz razloga da bi Viktorija Mitrović pre abortirala dete koje je začela u rijalitiju. Iako je ona želela da zadrži Markovu bebu, on je na najbrutalniji način tražio da se otarasi deteta ili će u suprotnom stradati ne samo ona, već i njena porodica. Prilikom pretnji upućenih Viki, otkrio je kolike su zapravo Osmakčići psihopate, te iz nehata obelodanio ranije zločine koje su počinili.

Naime, dok se Marko obraćao ocu i od njega zahtevao da počini isti zločin, kao i pre šest godina kada je brutalno prebio devojku Mateu L., iz Zagreba, koja je ostala trudna sa njegovim bratom Mariom, priznao je koliki su oni zločinci i psihopate, piše Srpski Telegraf.

Nakon prebijanja i psihičkog maltretiranja, Matea L. ostala je bez detata i to pred sam kraj trudnoće. Od tada, kako pišu mediji, nema ni traga ni glasa od nje.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen, Facebook Printscreen

U nastavku pogledajte brutalne pretnje, koje je Marko uputio Viki, kao i momenat kada je spomenuo slučaj devojke iz Zagreba:

Video: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs