AKTUELNO

Udarna tema!

Raskrinkavanje monstruoznih i skandaloznih poteza porodice Osmakčić sinoć, u progamu uživo, pratili su milioni gledalaca u emisiji "Zadruga - Izbor potrčka" na TV Pink, a o bizarnosti Marka Osmakčića od juče, kada je potvrđeno da je lažirao smrt sopstvenog oca samo da bi izašao iz "Zadruge", gde je ostavio trudnu Viktoriju, kojoj je napravio dete, ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Poptuno bizarna priča zaprepastila je regionalnu javnost, koju ne prestaju da intrigiraju novi detalji monstruoznog plana porodice Osmakčić, koja je po svaku cenu želela da prisili Viktoriju na abortus. Koliki je odjek sve ovo ostavilo u javnosti govori i trending lista na Jutjubu - samo 16 sati nakon objavljivanja video-snimka iz "Zadruge", gde se učesnicima saopštava podli plan Osmakčića, našao se već na četvrtom mestu trendinga!

Foto: Printscreen YouTube

Podsećanja radi, učesnik "Zadruge" Marko Osmakčić napustio je rijaliti "Zadruga" 9. juna, zbog smrtnog slučaja - naime, produkcija rijaltiija obaveštena je da je preminuo Markov otac Franjo Osmakčić, nakon čega je zadrugar hitno izveden, gde su mu saopštene tragične vesti, posle čega mu se gubi svaki trag. Sahrana navodno preminulog Franja bila je zakazana za juče u 16 sati na lokalnom groblju u Laništima, gde se uputila naša ekipa. Na pomenutom groblju nije bilo ni traga ni glasa od ožalošćene porodice, sahrana se nije održala, a nigde nije bilo ni istaknute umrlice, što je u javnosti pokrenulo sumnju da su Osmakčići otišli toliko daleko da izmisle Franjovu smrt, samo kako bi Marka, koji je izazvao gnev javnosti zbog brojnih monstruoznih dela i reči, sklonili van Srbije. U prilog glasinama da je sve njihov "bolesni plan" govorile su i izjave komšija, koje su za Pink.rs istakle da je Franjo ipak živ, a sada je to potvrdio i sam Marko.

Foto: Pink.rs/N. Brajović, TV Pink Printscreen

Marko je, bez blama, s osmehom na licu potvrdio da je njegova porodica lažirala očevu smrt! Oglasio se iz Švajcarske, na svom nalogu na Instagramu, gde je ničim izazvan udario na TV Pink i bez imalo blama priznao da mu je otac, čiju je umrlicu primio pre neki dan, zapravo živ!

Vest o navodnoj, sada je već jasno - izmišljenoj smrti Franja Osmakčića, oca Marka Osmakčića, saopštena je produkciji "Zadruge" 9. juna, dan nakon njegove navodne smrti, koja je istaknuta na umrlici. Umrlicu Franja Osmakčića je produkciji direktno u Šimanovce dostavio nepoznati čovek, nakon čega je zadrugar hitno izveden iz rijaltiija, kako bi mu bilo saopšteno da mu je otac preminuo. Marko je dramatično reagovao kada je čuo za smrt oca Franja, nakon čega je napustio Pinkov kompleks u Šimanovcima, otkada mu se gubi svaki trag. Sada je jasno da je reč o nikad bizarnijem, morbidnom planu porodice Osmakčić, koja je po svaku cenu želela da Marka, posle mnoštva monstruoznih i skandaloznih izjava i dela, "izvuče" iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Marko Osmakčić

#Zadruga