AKTUELNO

Odmah se namrštio!

U toku je emisija "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o anketi "zahtevan zadrugar", otkrio im je da je na drugom mestu Filip Car i reč dao Marijana Zonjić.

On samo sebi veruje, a mesec dana već ispira mozak Dalili, a i nama. Ne znam ni šta pita tako neke stvari. Ja ću samo to da komentarišem, ništa više - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zahteva tišinu i mir, u ljubavnom odnosu i na žurkama, on je najzahtevniji. Samo da se on čuje ovde, a ako non priča da niko ne priča. Na žurkama ako nema piva, on odmah pravi haos - rekla je Anđela.
Najviše zahteva imaju jedno prema drugom, nemaju ni objašnjenja, a ni odgovore. Filip nije rasčlanjen kada je reč o nećemu, po tri sada vi zahtevate jedno od drugog ko je pogledao gde, pare, alkohol, sve. Detalje zahtevate toliko... Mislim da baš zbog toga vi nikada neće uspeti u životu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa gledaocima, optereti me to, zahtevan sam kada se priča istina i da moja partnerka se daje onoliko koliko ja... Ja ne želim da me neko upoređuje ni sa kim, vidim da se upoređujemo ovde, ja nisam isti kao niko. Tražio sam da druga strana bude zahtevna ali eto - pričao je Car.
Dalila, da li si ikada imala zahtevnijeg momka od Filipa - pitao je voditelj.
Neću to da komentarišem, ljudi znaju, oni i donose taj sud. Svi došli zbog naroda, a on ga nabija. Neka narod i nabija - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.