AKTUELNO

Da li će roditi dete čoveka koji je pobegao od nje?

U toku je emisija "Pretres nedelje", Viktorija Viki Mitrović je nakon saznanja da je otac njenog dečka Marka Osmakčića, Franjo Osmakčić, izlažirao svoju smrt kako bi na silu izveo svog sina iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs je danas bila na licu mesta u Laništima gde je trebala da bude održana sahrana Markovog oca, koja se nije desilo, porodica Osmakčić je na sraman način uspela da obmane javnost, a trudna Viki je ostala u "Zadruzi" gde i dalje ne zna da li će doneti odluku da rodi dete ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki se osamili od svih i otišla da legne u zajednički krevet nje i Marka, te je počela da gleda njihove zajedničke slike i uspomene koje su im njihovi zajednički fanovi poslali, a onda je stavila ruku na stomak i počela da ga mazi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Viki odlučiti da rodi dete i na taj način postane deo porodice Osmakčić ili će odlučiti da prekine trudnoću ostaje nam da ispratimo. Marko Osmakčić kao i njegov brat Mario su danas u 16h, kada je trebala da bude sahrana, vratili svoje Instagram profile, a bivši zadrugar je odmah ubacio stori na kom se pohvatio da mu je otac nikad bolje i da i on uživa u slobodi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li Marko Osmakčića oseća zrno griže savesti i kako će se na dalje odigravati čitava situacija ostaje nam da ispratimo.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.