AKTUELNO

Novi potez učesnika "Zadruge" ponovo je šokirao javnost i probudio nove sumnje.

Učesnik "Zadruge" Marko Osmakčić 9. juna hitno je napustio rijaliti kako bi navodno prisustvovao sahrani svog oca Franja Osmakčića, koji danas nije sahranjen, kao što je ranije najavljeno i istaknuto na umrlici, koja je stigla u Šimanovce.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Ekipa Pink.rs posetila je selo Laništa u Bosni i Hercegovini, gde je danas u 16h trebalo da bude sahranjen Osmakčićev otac, međutim - od ožalošćene porodice ni traga ni glasa. Umrlica navodno pokojnog Franja Osmakčića u Laštanima nigde ne postoji, njihova porodična kuća pusta je i prazna, a na groblju nema baš nikoga od ožalošćenih, što je probudilo sumnju kod mnogobrojbnih korisnika društvenih mreža, koji u sve većem broju veruju da su Osmakčići išli toliko daleko da su lažirali Franjovu smrt.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Komšije Osmakčića, pak, tvrde da je Franjo živ, te da je izmišljotina da je preminuo, što je zaprepastilo javnost. Međutim, tu nije kraj - Markov najnoviji potez ponovo je šokirao naciju.

Naime, baš u 16h, kada je navodno trebalo biti održana sahrana njegovog oca Franja, Marko se u velikom stilu vratio na društvene mreže, gde se zabavlja sa svojim pratiocima! Podsećanja radi, nakon vesti o smrti oca i Markovog izlaska iz "Zadruge", i on i njegov rođeni brat Mario misteriozno su nestali sa društvenih mreža, a nisu odgovarali ni na brojne pozive i poruke. Sada, baš na dan i u vreme navodne sahrane njihovog oca, Marko je ponovo aktivirao svoj nalog na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Autor: N.Ž.

#Marko Osmakčić