AKTUELNO

Au!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Mateje Matijevića. Sledeći mali bužet je dobila Irma Sejranić, a odmah potom i Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma, samo ću ti reći da nisi normalna. To ej definicija tvoje ličnosti. Mislim da si jako zahtevna. Mislim da si jako teška osoba za kafu. Kao crna zemlja siu teška - počeo je Mateja.
Činjenica je da mene vi mrzite - dobacuje Irma.
Meni je to dokza neke psihopatologije. Mislim da sam ti obrazložio u dve reči da nisi normalna. Ti si nekada pokazala dobru stranu ali nikome ništa nisi dala. Mislim da ti je od mene mali budžet - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da ja budem takva a ne bila ono što ste vi! - vikala je Irma.
Kako možeš da nemaš upaljaš 44 nedelje i kažeš da si normalna. Mi nismo nnormalni jer se palimo na ovakvu budalu i skačemo na tvoje dobacijevanje, mi od tebe pravimo žrtvu - dobacio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur mi je jedna od veći enigma ovde u rijalitiju. On je suv rijaltii igrač, onda razbije sve i dokaže mi da voli devojku i da sve moje pada u vodu. Ja sam siguran da si itetkao imao podršku preogromnu, prepoznali su da si lojalan. Da u nekim montima.. Ti mene zbunjuješ. Nekad ti vidim pokajanje a nekada ti vidim zlo. Ja mislim da ćete više da cenite ako vam kažem ono što msilim. Ne znam, nekada ti vidim dobrotu. Mislim da to sa tvoje strane nikada nije bilo neko iskreno prijateljstvo. Mislim da odnos u kom neko sebe stavlja na prvom emstu, ne moiže da bude dobro. Uvek mi je delovalo da se on tebi dodvorava. Stavlja karića iznad sebe. Ja sam uvek sa tvoje strane video nešzo. Kada se sprdamo, ne osetim lošu nameru, a kada se ne sprdamo, onda osetim. To je to, mislim da sam obrazložio - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.