AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija Pitanja novinara, a za vreme reklama, Filip Car je seo u dvorištu Bele kuće sa Lazarom Čolićem Zolom, ali je Dalila Dragojević naišla i navela ga da joj zapeva i posveti pesmu. Ubrzo je nastala nesvakidašnja svađa, koju do sada nismo imali prilike da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah otmice, pedigrei, ku*čenje... Ja sam lepo pričao, mislio sam da će da kaže nešto normalno, a ona... Smeje se tamo Luksu, ma ljudi sve vide... Ne želim da je vidim uopšte. Priča mi o Diji, a žena izgleda kao autobus, uopšte me ne zanima... Zašto ne pričaš malo o Anđelu o Dejanu - govorio je Car.
Ma boli te ku*ac, sprdaj se - rekao je Zola.
Ja nisam ni manijak, ni nasilnik, a napravila je od mene najgoreg na svetu
Boli, boli, jer si loša žena i niko te voli, jer si loša žena, a pored toga si ucveljena! Ku*ac tebe boli, a niko te ne voli. Krenula je Daki, u svoj povod slatki - pevao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto bežiš pi*ko - vikala je Dalila i krenula da juri Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš sreće što sam u štiklama - vikala je.
Ma ko te je*e - smejao se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma beži tamo, pa ne možeš ti mene sa poluprosečnim mozgom dovede do ludila. Nema više tebi Filipa, ni ovde ni napolju - urlao je Car i smejao se.
I meni se ovo dešavalo, isto - komentarisao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja prvi put ostala bez para, nemam ni za hranu. Kada uzmeš sve i potrošiš i odeš... Šta sam ja ovde, humanitarna služba? Hajde, džukelo, beži tamo! Došao si ovde da mafijaš - nastavljala je.
Ko o čemu, seljanka o hrani, o čarapama, o gaćama - nastavljao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.