AKTUELNO

Demantovao navode!

Nakon što je u emisiji "Gledanje snimaka" Dalila Dragojević napala Sandru Rešić da je flertovala sa rezidentom zadrugarskih žurki, DJ Nebom, koji svakog utorka zabavlja stanovnike Bele kuće, redakcija portala Pink.rs stupila je u kontakt s njim, kako bi saznala o čemu se tu zapravo radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Neba je bio šokiran Dalilinim navodima, te otkrio da između njega i Sandre nikada ništa nije bilo.

Čuo sam da se povela priča o tome da je bilo flerta između Sandre Rešić i mene, ali ja to kategorički demantujem. Svakog utorka sam zadužen za dobru atmosferu na žurkama i tako i poznajem učesnike, ali sa njima nemam nikakvu komunikaciju jer je to strogo zabranjeno. Oni i kada mi prilaze, to je samo iz razloga da bi me pozdravili ili naručili neku pesmu. Svako može da kaže šta hoće, to je rijaliti, svako bira oružje kojim će da napada drugog, sve je dozvoljeno - kaže popularni di džej, pa nastavlja:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ono što mogu da kažem jeste da devojke dolaze ispred mog di-džej pulta kako bi igrale, ali to ne znači da su tu da bi flertovale sa mnom. Ne znam da li Sandra ima neke afinitete prema meni, ja sam tamo jednom nedeljno na par sati, suvišno je da komentarišem bilo šta na tu temu - zaključuje Neba za Pink.rs.

Foto: RED TV

Autor: P.R.