AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Na programu TV Pink je počeo nastavak emisije "Gledanje snimaka", voditeljka Ivana Šopić je okupila sve zadrugare za crni sto i najavila naredni video-prilog na kojem je bilo prikazano kako Mensur Ajdarpašić sa Anđelom Đuričić ogovara Mateju Matijevića govoreći da se igra sa emoocijama Mine Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć kada je on to pričao, ja sam to čula, ali ja izbegavam da komentarišem tu temu, meni je neprijatno. Sinoć sam saam sa sobom pričala, oni mene ne zanimaju. Mateja misli da ja imam problem sa njima, on ima momenat gde će kasnije da mi prebaci nešto... Za njega sam rekla da nije zaljubljen, a ona jeste. Nisam se iznenadila što je ostavio jer je to on. Očekivala sam to, ali sam msilila da će se desiti ranije.. Ja njega dobro poznajem, uvek mu smeta kada vidi Cara, Frana, Mensura. Uvek kada se potegne ta tema, on proguta knedlu, on ne prašta ni najmanje stvari, ali njena prošlost ne može da se promeni... On je rekao da u rijaliti ulazi zbog zarade, a ne da se zaljubi... Na sav taj teret, on zna od prvog trenutka da njegova porodica neće prihvatiti Minu... Smatram da bi se ta veza završila čim izađu, a on je i mene ostavio zbog nekog banalnog razloga. On je i sada čekao samo jednu situaciju da pukne i da je ostavi... - pričala je Matejina bivša devojka Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela je tvrdila da je Mateja samo čekao momenat da raskine sa Minom i da njegova porodicu njeni nikada ne bi prihvatila, te je Matijević iskalkulisao ceo ljubavni odnos sa Minom Vrbaški.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.