AKTUELNO

Nije ga štedeo!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, a onda je pušten i prvi prilog. Zadrugari su imali priliku da vide šta je Mensur Ajdarpašić komentarisao sebi u bradu tokom sinoće rasprave Mine Vrabaški i Mateje Matijevića.

Mesnur je odmah dobio i reč kako bi objasnio svoje reči na klipu.

Ne želim njih da komentarišem kao par. Svako je svestan u šta se upušta. Ne volim muškarce i žene koje su igraju sa tuđim emocijama. Smatram da nije zaslužila da se on tako ponese prema njoj. Nije to devojka o kojoj ništa ne znaš. Znaš ko je i sa kim je bila, bio si svedok svega. Ja sam bio sa Milicom i kažem da je gledala levo i da završim sa njom. Mislim da nema razlog i da je to nepromišljen potez, što je mene izabrala. Ja mislim da to veze sa mozgom nema. Mene to da interesuje, bavio bih se. Vidim u njoj da se iskreno zaljubila i da mene ne j*ebe 5% i znam da je imala neiskrenu nameru sa kojom je došla. Ona je spletkaroš, ali da mu radi iz leđa... Dala mi je mali budžet, nije me komentarisala. Iskreno ne mogu da kažem da sam primerio. Ne znaima ona mene, niti ja nju - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš zašto je raskinuo? Je l' proračunato ušao u vezu? - pitala je Ivana Šopić.
Nisam rekao da je proračunat, ali ne smatram da je u redu kako postupa. Možda traži korist... To ga čini lošim čovekom. Meni nije žao, nema šta da mi bude žao. Ja nemam nikakvu empatiju i doživljaj, smao komentarišem situaciju kao i svaku drugu u kući. Otkako je napuštena moja kuća, završena je svaka priča. Ne radi mi empatija, samo komentarišeš. Nemam nikakv osećaj. Meni je previše nefer nastup, ne volim takvo nastupanje prema nekome. Možda ja pogrešno razmišljam i zato sam koban po sebe, ali ja mirno zaspim i znam da nisam nikog poverdio - govorio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.