AKTUELNO

Sve je isplanirao?!

U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", a voditelj i urednik Stefan Karić ugostio je Minu Vrbaški i Mateju Matijevića koji su ogolili dušu o svom raskidu. Mateja je ispričao kako to izgleda iz svog ugla pokušavajući da priču koju je pričao sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka" nastavi u svoju korist.

Ja sam nikako. Slomljena sam skroz, ne znam ni što sam došla. Mnogo smo drugačije pričali. Nije to sve tako! Nek je ispalo tako na kraju - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sam odnos da je davao nadu, u početku, sve ono što si rekao od a do š, ja sam se složio, jer si hronološki složio. Nisam imao ni jednu reč da ti osporim. Mi jesmo ušli u druženje i bilo nam je lepo da provodimo vreme zajedno. Ja imam u glavi da ona i ja ne bi mogli da uplovimo u neku vezu. Postoje i neki moji ljudi, gde je to moja prva i glavna prepreka...Dolazi do poljupca, nakon nedelju dve dolazi i do intimnog odnosa. Te stvari se dešavaju. Dešava se gde ja ustajem za stolo i tako dalje... Nastavljam da provodim vreme sa njom i upoznajem neku novu Minu, mnogo mi prija i odgovara i polako krećem da zanemarujem sve i odlučujem da kažem da smo zajedno... Sasvim je normalno da ovde ima prethodne odnose jer je ovde pet godina... - pričao je Mateja.
Ne mogu ovo da slušam - rekla je Mina i počela da plače, a onda otišla u hotel.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, sve me muči jer nisam zaslužila da me ostavi mesec dana pred kraj... Ja sam se ovde isključila iz svega - vratila se Mina i radio i počela da se dere.
Neću da joj dam šansu da me opet povredi, budi se ono moje da cenim sebe jer me ona nije cenila, ostalo je još tri nedelje do kraja. Nisam stavio tačku na kraj, jer mi je lepo. Ja njoj ništa nisam spominjao iz prošlosti... ja ću joj možda dati šansu napolju napolju, ali ne ovde - drao se Mateja.
On je mene samo ostavio ovde i rekao da želi da se spremi za izlazak... Ja ne mogu da shvatim da on ne može da pređe preko te stvari - plakala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Mateja je svojoj bivšoj devojci Anđeli Đuričić predložio da se smuvaju dva meseca pred kraj rijalitija i da poslednjih mesec dana raskinu kako bi napravili 'rijaliti priču' i sebi obezbedili što veći plasman. S obzirom da je Anđela bila šokirana ovim njegovim predlogom, ona je ustala za crnim stolom i raskrinkala ga. Da li je Mateja sada samo hteo da istu tu priču napravi sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Veći muškarci bi bilo da ostanete sa njom, znate ko je ona! Zašto ulazite sa njom u vezi ako znate sve? Zašto spavate sa njom? Nemojte da imate se*s sa njom - upao je Mića u studio radija.
Mića sada banalizuješ moju priču - drao se Mateja.

Mina Vrbaški je odmah izletela iz studija i ponovo otišla u hotel kako bi skupila snagu za današnju emisiju "Gledanje snimaka" koja uskoro počinje.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.