AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao i svake subote u dobro poznatom terminu od 17 časova, milionski auditorijum televizije Pink imaće priliku da isprati još jedno uzbudljivo izdanje kultne emisije ''Magazin In'' koja preko dvadeset godina beleži neverovatne rezultate, zabavlja publiku i obara sve rekorde gledanosti.

Autorka i voditeljka čuvene emisije, Sanja Marinković, neretko nadmaši samu sebe, pa je tako i ovog puta ugostila više nego interesantnu i aktuelnu ekipu i to Biljanu Tipsarević, Dragana Kojića Kebu, Katarinu Kaju Ostojić, Gocu Džehverović poznatiju kao Mama Džehva, Sašu Kapora i druge.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularna pevačica Kaja Ostojić progovorila je o svojim ljubavnim nestašlucima, što je izazvalo smeh u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragan Kojić Keba progovorio je o supruzi Olji i neverstvu u braku, a potom ga je Mama Džehva potkačila jer gleda u Kajine zgodne noge.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana Tipsarević otkrila je tajnu svog uspešnog braka sa Jankom Tipsarevićem, pa sa milionima podelila savete zlata vredne.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama Džehva se poslednjih dana našla u žiži interesovanja zbog emotivnog brodoloma Anđela Rankovića u ''Zadruzi 5'' jer mu je pušten snimak iz prve sezone rijalitija sa njenom ćerkom Teodorom Džehverović.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca je ovom prilikom progovorila o Dalili Dragojević i Dejanu, pa prognozirala njihovo pomirenje posle rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedno izdanje ''Magazina In'' ne propustite u dobro poznatom terminu od 17.00 časona na TV PINK!

Autor: M.M.