AKTUELNO

Ovo mu se nije dopalo!

U toku je još jedna radio-emisija "Amnezija" koju vodi i uređuje Filip Car. Njegov naredni gost bio je Marko Đedović, koji će dati svoj sud o svim gorućim temama u Beloj kući.

Marko je na samom početku gostovanja komentarisao odnos Jovana Tomić Matore i MC Aleks, pa otkrio da li je Matora u pravu da Bajićeva zapravo ima simpatije prema Anđelu Rankoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno mi MC Aleks priča u Rasjskom vrtu, drugo ovde. Šta god da je i šta god da prizna, folirant je. Ona je pet priča ispričala, jedna je istinita, a u četiri bila folirant. Koja god da je istinita, ona je folirant. Tu ne može da se opere. Da se njoj neko sviđa, ne bi joj bilo do prekida kontakta. Razlog za priznanje bilo čega, kad mi je Matora pričala šta se desilo, moj zaključan je da se MC Aleks svideo Anđelo i da je samo preduhitirila Matoru da sve ovo ispriča. Htela je da ne ispadne još i lažov - rekao je Marko.
Šta misliš o sutuaciji Osmakčić i Viki? - pitao je Car.
Zakonski je na ženi odluka. Kako ona nije pazila, nije ni on. Podeljena je krivica, ali na njoj je da odluči šta će sa svojim telom. Ako mene lično pitaš, kao socijalni radnik, ne znam šta bih rekao. Šta je humanije? Da li je humano da dete gleda ono što mi gledamo ovde, ali sa emocijama jer su roditelje. Dete da nosi traume i živi život kao u hladnom grobu. Deca koja su dosta mlađe, ostavlja posledice nedostatan očinske ljubavi. Kroz odrastanje tražiš u saputniku ono što nisi imao i to kamuflira kliničku sliku ljubavi. Ovde niko ne razlikuje potrebu od ljubavi. Oni bi za mene bilo roditelji iz pakla za jedno dete, ali ko zna možda bi se promenili - nastavio je Đedović.

Filip Car pitao je Đedovića kakav je njegov trenutni odnos sa Anđelom Rankovićem i da li su se stvari vratile na staro polse svih okršaja koji su imali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne gledam istim očima, ne gledam kao pre. Stvari nisu raščišćene. Rekao sam mu da ćemo napolju detaljnije da razgovaramo o svemu što se događalo. Svakako odnos ne može da bude isti i ista komunikacija. On je neko ko mi je drag. Ljudi se zanesu i pomisle da su pameti, a život im pokaže da su glupi kao k*rac. Drži me bes i ne mogu to da oprostim - govorio je Marko.
Da je odnos sa Dalilom tekao da li bi se upustio u odnos i ušao u vezu? - pitao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi ušli u vezu i da bi tu bilo krša, loma i haosa. Meni nema druženja, ja pričam konkretno na vezu. Ja sam osoba koja misli da bi oni ovde ušli u vezu, to sam rekao i tad. Sad vi i vašim pričama o druženju i igrama. Ja pričam o prvenstvenom kretanju u komunikaciju, a posle povratka tebi onda bi tek bilo napolju. On sebi nije dozvolio poljubac kad je mogao da se desi. Bila je prilika, nisu se poljubili i on nije odgovorio. Posle svega mislim da si me dosta puta lagao u komunikaciji i mislim da si više glumio mangupa nego što jesi. Kad smo pričali o emociji i strasti, posle ovog pomirenje... Mislim da si lagao u priči sa mnom, nego što lažeš Dalilu. Mislim da si sad iskreniji prema Dalili - nastavio je Đedović.
Jeste, ja sam i sam rekao. Ja nikad nisam osporio kad nismo bilo zajedno da ja nju volim i da imam ozbiljnu emociju. Dešavaju se svađe, rasprave, sumnje i moje emotivno stanje tumačim na razne načine. Pomišljam da odnos ne može da opstane - dodao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.