AKTUELNO

Prvi put posle raskida s bivšim zadrugarom Markom Markovićem, Stanija Dobrojević gostuje u emisiji "Amidži šou".

Ona se pojavila u bombastičnoj lateks haljini crvene boje, kojom je izmamila uzdahe svima u studiju, ali i kraj malih ekrana, a odmah na početku emisije otvorila je dušu o sada već bivšem dečku.

Ostavila sam dečka, o tome se piše već danima. Tri godine smo bili zajedno, donela sam tu odluku, svi su u šoku, moji kod kuće su u šoku, niko to nije očekivao. Moj život, moja stvar - presekla sam, tako je kako je - objasnila je Stanija.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ostala sam dugo u Americi, donela sam ponudu da se snima moj lični rijaliti, život - venčanje, dolazak bebe... Ovo je trebalo da krene u decembru, rekla sam da sačekaju malo. Otišla sam u Ameriku da se preispitujem, došla sam do zaključka da treba da okončam svoju vezu, to sam mu saopštila. Nije mi jednostavno.

Foto: TV Pink Printscreen

Fanovi koji su bodrili njihovu ljubav u "Zadruzi" navijaju da pronađu zajednički jezik ponovo, međutim Stanija kaže da od tog nema ništa.

Nema šanse da se pomirimo. Trenutno uživam u pažnji momaka i muškaraca, pa polako. Samo ko se časno izbori za mene! Otkad sam slobodna, samo me zauzeti i oženjeni jure - pohvalila se starleta u emisiji.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević