AKTUELNO

Opšti haos!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Nakon što su Viktroija Mitrović i Marko Osmakčić uradili test za trudnoću i saznali da je ona u drugom stanju, zadrugari su komentarisali novonastalu situaciju. Voditelj Milan Milošević dao je reč Milici Veselinović, kako bi ona dala svoj sud.

Sve bi bilo lepše da postoji ljubav i poštovanje. Ona ima osećaj za to. Postoji mogućnost da naiđe na pravu ljubav, pa neće moći da je ima, zbog odluke sa Markom. Mislim da Marko pogrešno reaguje i da mu ovo ne treba. Treba da se smiri i kaže da će da popričaju, a ne da reaguje ishitreno - pričala je ona.
Ne bih bila u Srbiji da mi je bitna Nemačka - ubacila se Viki.
On je video da joj se vratio majčinski instikt i da ona reaguje. Ona ne želi da još jedno dete ispašta, ne bude posvećena i da nema oca. Ona zna da neće ni ona biti posvećena ovom detetu - nastavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoji baba i deda nisu u stnaju, odgajili bi tvoju majku i tebe kako treba - rekao je Marko.
Neću da tvoj otac bije moje dete preko leđa - urlala je Viki.
Nisam za taj abortus. On će da podržava abortus? On govori kako je ona njega uhvatila na bebu , a on je j*be polumrtvu. Sinoć nisam mogla da spavam jer se p*mprče tu. Neka gurne u šteker. Viki treba da abortira zbog genetike ovog neandertalca - komentarisala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.