AKTUELNO

Skandal!

Tokom svog boravka u "Zadruzi", Stefan Krstović Krle je otkrio zadrugarima da je bio intiman sa Marijanom Zonjić, i dalje stanarkom Bele kuće, zbog čega su njih dvoje ušli u verbalni okršaj koji je prerastao i u fizički. Njene drugarice ovim povodom se se oglašavale, rekavši da je Krle mogao da vidi Zonjićevu samo krišom u kupatilu dok se kupala.

Foto: Pink.rs

Krstovića su ove izjave duboko iznervirale, te je odlučio da se oglasi na društvenoj mreži Instagram, a usput je objavio i skrinštove video poziva sa Marijanom, na kom se jasno mogu videti njeni intimni delovi tela, s obizirom da je zadrugarka na pomenutunim snimcima gola.

E ovako ljudi, samo me jedno iznerviralo od njene drugarice, kaže da sam je ja slikao dok se tuširala, kao da sam neki paćenik i sad trčim da ja nju slikam, nema potrebe da to radim jer sam ja to davno gledao... Tako da te priče ne piju vodu, bolje da zatvore usta sve njene drugarice, jer ako nastavim - neće biti dobro ni Marijani, a ni njenim drugaricama, jer ima i njih tuda - navodi bivši zadrugar, pa nastavlja:

Foto: Instagram.com

Ostalo nisam ispratio, krenuo sam za Crnu Goru. Ako bude još šta pričala što će mene iznervirati, tačnije ako čujem još neku laž, izaćiće još nešto žestoko! Budala priča kako ja krijući gledam Marijanu dok se tušira, kao da sam manijak... Nema potrebe da ja nju gledam krijući, gledao sam ja to kad god mi se gledalo - završava Krle u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Autor: P.R.