AKTUELNO

Ne zna šta oseća!

Polemika o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara i dalje traje. Dalila je po prvi put progovorila o tome šta joj najviše smeta u vezi sa Carom:

Nejgova rečenica da se on vratio da bi pomogao meni, i da bi pomogao sebi. Same rečenice koje mene ubijaju u ovom odnosu, sve vreme kada priča da se vraća iz griže sasvesti, da mu je žao mojih stanja, mene to ubija, ja nisam žena kojoj je potreban muškiarac da bi joj pomogao. Meni treba muškarac koji me voli, a meni zameraju kako sam ja loša - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je oduvek ovako, stalno menja raspoloženje - dodao je Car.
On priča kako sam ja u strahu da će on meni ostaviti, ja sam živela bez svih pa mogu i bez tebe. Mene je strah našeg ponašanja, i suočavanja sa svim tim. Ja konstantno molim njega trideset dana da se ne ponavljaju neke stvari. Ima bre da plačem ako će meni suze da pomognu, ali ako ću ja svaki dan da imam haos, meni to ne treba. Njegovo komatarisanje počinje kao grižnja savesti, neka emocija, a nema onog da kaže da me voli, da će se boriti za naš odnos. On mora da bude tu zato što me voli i zato što mu je stalo. Ja sam svesna šta smo prošli, on mora da bude tu... Muka mi je od svega, od našeg odnosa da ne možemo da sastavimo normalne dane, idemo konstatnto u kurg pa zameramo jedno drugom svašta. On govori kako je morao da mi priđe jer sam plakala, pa zar nije normalno da mi kaže da me voli... Ja ne znam da li on mene voli uopšte - plakala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.