AKTUELNO

Naime, novinar “Nove” napisao je kolumnu zbog reči premijerke Srbije Ane Brnabić, koja je ceo slučaj njihovog intervjua sa Zoranom Mihajlovićem prokomentarisala rečima: “Prosto nije fer prema onome kome taj medij najgore govori svaki dan. Ja ću pokrenuti to pitanje pred strankom. I mislim da neke stvari jesu crvene linije i nekako nisu ljudske.

– Zlokobna pretnja Ane Brnabić da je „neljudski“ što je ministarka Mihajlović govorila za list „koji najgore piše o Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici. – napisao je sramno novinar “Nove” i izrekao laž:

Foto: Printscreen

“Vučiću porodicu nikada nismo pominjali. To je lako proveriti. Znači, premijerka laže, laže skoro ko Vučić.”

Na njihovu nesreću, savremeni svet i posao portala ostavljaju digitalne tragove svuda i za sve. Tako lako možemo i proveriti tvrdnju novinara sa “Nove S”, koji je napisao famoznu rečenicu i laž kako Vučićeva porodica nikada nije pominjana na tom mediju.

Foto: Printscreen

Kada se na njihovom sajtu ukuca tag sa imenom sina Aleksandra Vučića, Danila, izlaze čak 85 priloga vezanih za njega. Takođe, tag sa imenom predsednikovog brata, Andreja Vučića, pojavljuje se u 89 vesti.

Možda kolega sa “Nove S” ne zna za pojam taga, pa se nije setio da sam proveri šta je njegova kuća radila i pisala. Ovako, pokazao je da i medijska kuća kojoj on pripada, ali i on sam beskrupulozno lažu.

U svojim neistinitim tvrdnjama, ostavili su prostor, po njima dobro oprobanom receptu, te napisali kako “Ana Brnabić laže koliko i Vučić”. Naravno, i ovo su uradili bez iti jednog argumenta i dokaza.

Foto: Printscreen

Autor: