AKTUELNO

Tema koja je obrnula rijaliti za 180 stepeni!

Goruća vest i nova afera koja trese domaću javnost je navodni se*s Marijane Zonjić i Stefana Karića koji se dogodio u ranim jutarnjim časovima.

Naime, najverniji fanovi najgledanijeg rijaliti formata u regionu, tvrde da su u 'šteku' kod ekonomskog dvorišta, Marijana i Stefan imali aferu, pa se na dalje pravili kao da se ništa nije dogodilo. Tokom celog dana, oglašavaju se članovi njihovih porodica, šokirani ovom činjenicom, kao i Jovana Ljubisavljević, Stefanova devojka, koja nije želela da komentariše ove navode.

Foto: Pink.rs

Kako prolazi vreme, sve više detalja isplivava na površinu i sve je jasnije da zaista postoji mogućnost da su njih dvoje nešto imali.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, pojavile su se fotogragije pre samog 'čina' koji se odigrao u 'šteku', gde se bolje vidi da su Karić i Marijana nikad prisniji. Jedno je sigurno, za devet meseci njegovog učešća u rijalitiju, nismo imali prilike da ga vidimo u ovako bliskom izdanju sa bilo kojom devojkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Na fotografijama se jasno vidi šta je prethodilo sakrivanju ovih zadrugara i kako su se dodirivali što rukama što telom. Da li je ovo samo fikcija fanova, ili zaista puka sučajnost, saznaćemo uskoro.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. M. Đ.