AKTUELNO

Trač partija!

Dalila Dragojević nakon razgovora sa Filipom Carem i suočavanja sa Sandrom Rešić krenula je ka Beloj kući, pa srela Marijanu Zonjić. Njih dve su zastale, kako bi joj Dragojevićka otkrila sve detalje razgovora sa Filipom.

Eksplodirala sam, žensko sam... Imam oca, majku, moram da pogleda oca u oči posle svega. On je muškarac, drugačije je. On ode kod roditelja kao da ništa nije bilo. Svađe, moj postupak, ja se za ovo kajem. Bolje da sam ispadala ono što sam ispadala, k*rvetina koja nije volela, nego što sam doživela ono u izolaciji. Porodica bi bila mirnija da me neko olajava, nego da se vulem po podu - pričala je Dalila
Zamisli da se pojavi neka kulturna devojka i udeljuje mu komplimente. Njemu kao to ne bi prijalo? Ja znam da nikad ne bi bila sa njim, a mogla je - dodala je Marijana.
Ja sam njemu rekla pre neku noć da treba zauvek ovde da nas zatvore. Mi se vrtimo u krug... Ja se vratila Dejanu, on mene prevario sa Majom. Sandra meje pogodila, nisam očekivala mali budžet... Rekla sam joj u spavaćoj sobi i sad u hotelu... Očekivala sma najmanje srednji - goovrila je Dalila.
I ja isto, rekla sam ti - rekla je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako napolju dođemo do toga da ne možemo da budemo zajedno, sešćemo kao ljudi... Znači sad ćemo da se držimo 40 dana i idemo protiv svih ili nikog, a napolje kad izađemo pružićemo ruku jedno drugom - govorila je Dalila.
Svesni ste da ne funkcionište... Porodica, prijatelji, sumnje, "Narod pita", ako sve to pregrmite... U ovom prostoru ne možete jedno bez drugog. Bolje je po tebe da budeš sama, ali ne možeš bez njega. Ja to do sad nisam videla - nastavila je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.