AKTUELNO

Presrećna!

Mlada pevačica koja je za kratko vreme dostigla velike uspehe, ćerka legendarne folk zvezde Svetlane Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović, večeras proslavlja svoj 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu i tom prilikom napraviće gala žurku na kojoj će pevati Jovan Joca Stefanović i Vanja Mijatović.

Nakon što je veliki broj prijatelja, porodice, ali i njen dečko Nemanja Gudelj stigao na gala proslavu, Anastasija je izašla i za medije progovorila o svemu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Anastasija je po prvi put progovorila o novom dečku, pa otkrila kako je proteklo upoznavanje sa majkom i porodicom:

Upoznavanje sa porodicom je prošlo savršeno! Srećna sam jako i zadovoljna! Dočekujem ljude, polako se zakuvava! Nije bilo trebe kad je trebao da upozna mamu, ne mogu da kažem šta je uradio pa je rasplakao mamu - počela je Anastasija.
Mi i nismo u vezi na daljinu, ja sam bila tamo dva puta, on je sada ovde, viđamo se. Za sada su mi prioritet nastupi, a kada bih se preselila po tome bih gledala - priča Ražnatovićeva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Nemam u planu Beograd za nastupe, ali tako sam pričala i za Novi Sad pa se dogodio - dodaje Anastasija.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Oboje smo poznate ličnosti i nosimo se sa tom situacijom da nam je veza javna. Zna sve moje pesme i nema razloga da bude ljubomoran. Upoznali smo se preko prijatelja, a na prvu smo kliknuli. Za sada mu nisam našla manu, ali kratko smo zajedno, videćemo - priča Anastasija.
Njegov brat je zadovoljna, volimo se, Veljka su sinoć upoznali i super su se složili - dodaje pevačica.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.