AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredni sagovornik voditelja i novinara Darka Tanasijevića je Stefan Karić koji je bez dlake na jeziku ispričao šta misli o današnjim mladencima koje je pratio ceo region kao i svim aktuelnostima iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku moram da ti kažem da si bio na visokom zadatku, da si se potrudio i da si bio zabavan i profesionalan, bio si interesantan - rekao je Darko.
Jeste, hvala, Đedović mi je pomogao, pogotovo oko peripetija ko je kome šta, ne znaju ni oni, u jednom trenutku Dejan beži, Aleks se umusila, ali to je bio deo njegov performansa. Neobično je, ono što je Dejan preživeo retko ko može. Razvede se, pa se venča. Gleda bivšu ženu u venčanici sa drugim mužem. Gledao sam onako po strani, neverovatno stvarno - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako li će ovo venčanje uticati na njih sada? - pitao je Darko.
Car je odlepio za Dalilom, posle svega... On se plaši da ga ona ne prevari, u strahu je. Kaže da će kod Milana u pretresu sve biti durgačije, da će je ostaviti, ali mislim da je to samo priča za društvo. On se zaljubio do ušiju ali živi u strahu nekom - rekao je Karić.
Koliko se Aleksandrin manjak samopouzdanja odražava na njenu vezu - pitao je Darko.
Ona je imala jedno mišljenje o Dejanu kada je ušla, sada ima drugo, ali mislim da od te veze nema ništa. Mislim da se ona smorila i da joj neke sitnice smetaju... Tu nema perspektive, njemu počinje neki novi život, ona je morala da zna u kakvu vezu ulazi. Dejan ima svoje vizije u glavi... - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoce su u tebi prepoznali nešto novo, ove godine si jako direktan i komentarišeš sve, da li je to lako, šta se dešava u odnosu sa Mensurom - pitao je Darko.
Iznenadio sam se, ta priča koja je bila, doživeo sam je kao da se meni desilo. To za Mensura, on je odlepio za Milicom, nisam imao zlu nameru. Milica je opasna samo 18 godina, ja nisam mogao da verujem da neke stvari radi koje su namazane i perfidne, videćemo još kada budemo izašli. Ali ima momente da bude džave, pratila je rijaliti, sve zna... Ona se ponosi kada joj kaže da je rijaliti igrač - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Anđelo obrukao Zvezdaru - pitao je novinar.
Mislim da nije svestan šta se dešava i da nije trebao da uplovi u vezu sa osobom koja ne zna šta se dešava. Tokom cele svadbe gledam šta se dešava, izgleda da se stvarno zaljubio - rekao je Karić.
Koliko ti nedostaje Jovana - pitao je novinar.
Svakodnevno, mnogo mi nedostaje i jedva čekam da je vidim. Smatram da je naša ljubav jaka i prava, jedva čekam da je vidim. Najteže mi je bilo prvo veče kada sa ušao ovde - pričao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.V.