AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Juče su se na velelepnom imanju u Šimanovcima održala čak dva svadbena veselja, a među mladencima našli su se i Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, koji su pred matičarem izgovorili sudbnonosno "da", te su svoj ljubavni odnos u Beloj kući podigli na viši nivo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, Pink.rs je stupio u kontakt sa Jelenom, Aleksandrinom sestrom, koja je za naš portal otkrila kako gleda na odnos svoje sestre i novog "zeta", pa se dotakla i njegovog pokušaja bekstva.

Mladenci su mi bili prelepi i presrećni ceo dan. Deki je sa tim bekstvom pokušao da napravi malo neku šalu i dramu i verovatno je Aleksandri u tom trenutku pokvario raspoloženje. Iskreno, nisam baš puno ni gledala, ali ono što sam videla jeste da su mi oboje bili nasmejani, lepi i srećni - ističe na samom početku Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen, RED Pink Printscreen

Aleksandrina sestra se osvrnula i na izjavu Biljane Dragojević, koje je za Pink.rs istakla da joj se "srušio sneško", kada su Dejana vratili na venčanje.

Ne znam šta joj znači taj "sneško"... Ma, to je sve tamo imaginarno i oni su svi plaćeni da glume tu svadbu i da se pokažu u najboljem svetlu. Ja to sve tako gledam. Naravno da njihova ljubav nije gluma, oni se stvarno vole i ja ih podržavam u tome, sve ostalo ne bih komentarisala negativno i želim da uvek budu lepi, veseli i nasmejani, kao što su bili danas - rekla je Jelena za naš portal.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Da li to znači da maksimalno podržavaš njihovu vezu i možeš da ih zamisliš zajedno i van "Zadruge"?

- Naravno da ih podržavam i volela bih da uspeju napolju i održe svoju vezu.

Da li možeš da zamisliš Aleks i Dejana u stvarnom braku?

- Nisu mali, imaju dovoljno godina, tako da od mene imaju blagoslov za sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.