AKTUELNO

Čist glamur!

Dijana Rokvić u svetu i kod nas poznatija kao Didi Džej deo je svtskog džet - seta, pa je na poziv čuvenog dizajnera Pjera Kardena bila jedna od zvanica na njegovoj privatnoj zabavi koju je organizovao u svom domu u Parizu.

Foto: Instagram.com

Modni mag je u svojoj vili od pola milijarde upriličio parti za odabrane goste među kojima se našla i naša pevačica. Ona je za ovu priliku odabrala dugu belu haljinu koju je uklopila sa skupocenom tašnicom i sandalama. Po nju u hotelu gde je odsela je poslato vozilo, a sve detalje Didi je ovekovečila i objavila na društvenim mrežama.

Inače, pevačica sa svojim frizerom Draganom Todorovićem Gagišom i suprugom Danijelom Rokvićem trenutno boravi na Azurnoj obali gde će se danas i sutra pojaviti na Kanskom festivalu. U izjavi Didi ne krije zadovoljstvo što ima priliku da bude deo ovog glamuroznog događaja:

Foto: Instagram.com

- Ovo je vrh sveta. Bila sam na zabavi čuvenog dizajenera, a danas i sutra idem na glavni crveni tepih. Sve je prelepo. Otkriću vam da je dizajener Kavalija oduševljen sa mnom i pravi mi specijalne haljine. Oduševljena sam komplertnom organizacijom. Godinama sam radila na tome da najpoznatija imena iz sveta mode i muzike čuju za mene i sada živim taj san - rekla je Didi za Kurir iz Kana.

Foto: Instagram.com

Autor: M.M.