AKTUELNO

Zakopali ratne sekire!

Pevačica Milica Ristić, devojka vaterpoliste Nikole Rađana, proslavila je 30. rođendan, a ako je suditi po objavama na društvenoj mreži Instagram, njima dvoma ponovo cvetaju ruže, kada je ljubav u pitanju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Naime, vaterpolista i slavljenica zajedno oduvali svećice za rođendanske torte u jednom prestoničkom restoranu u krugu najbliže porodice i prijatelja, pa su iza sebe ostavili sve neprijatnosti.

Milica je na sebi imala glamuroznu dugu haljinu, pored nje sve vreme je bio njen partner Nikola koji se trudio da je usreći u svakom momentu.

Foto: Instagram.com/_milica_ristic

Zajedno su oduvali svećice sa njene torte, ali i se i poljubili i veselili o čemu svedoče snimci na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com/_milica_ristic

Podsetimo, radnica jedne pumpe pozvala je 1. aprila oko 5 sati ujutru policiju i lekare Hitne pomoći jer je kod njih na pumpu došla Milica Ristić u krvavoj haljini sa povredama na licu i zatražila pomoć jer ju je, prema njenim rečima, pretukao emotivni partner, vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen u stanu na Starom gradu.

Ipak, na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu Ristićeva je izjavila da ne želi krivično da goni svog vanbračnog partnera i da je sve što se sve što je među njima bilo toga dana incident koji se nikada pre, a ni kasnije nije dogodio.

Foto: E-Stock, Tanjug, Pixabay.com

Autor: P.R.