AKTUELNO

Ne daju jedna na drugu!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa, a Lepi Mića je nastavio sovje izlaganje.

Dia koja je ušla ovde pre par dana, unela je neku buru i negodovanje od strane zadrugara jer je iznela stvari koje je čula. Ako ti ljudi koje je ona prozvala, zaista nisu ništa krivi, treba da se smeju onda na te budalaštine. Čula, kazala su stvari koje ne piju vodu...Ja to govorim iz iskustva, jer se zna šta je ovde sve za mene pričano. Ja smatram da ti možeš ovde da se predstaviš kako hoćeš, meni ne smeta ako nećeš da kažeš svoje ime. Ti se zoveš Suzana, prezivaš Kostić, Dajmond, Dia, šta si, budi šta hoćeš. Mislim da je njih zabolelo to što si ti iznela to što si čula, a nisi pričala o sebi... Ovde su završena mnoga prijateljstva i odnosi, a niko neće da priča. Ja sa Dalilom nemam sukob, imam samo različitost mišljenja o tome što joj se dešavalo i o nekim njenim vezama i to što se dešavalo posle veze - počeo je Mića, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si ti neko ko je ostavio ogroman pečat u ovoj Zadruzi. Ti si neko ko bira svoj život i ti ničije savete ne slušaš, ti teraš na dalje. Te stvari su vidljive i jasne, ja sam te samo komentarisao na način kao i ostale. Ti si krenula mene da poniziš, gde sam ti ja po prvi put rekao neke ružne i grozne stvari, jer ti poštuješ one koji te vređaju. Ja protiv tebe nemam ništa, Dejan je priča za sebe, sam je sebe ukanalio. Nisam ga ja ukanalio, niti vadio iz go**na. Vi ste izneli te činjenice o vama, ne ja. Vi ste se blatili ovde, ne ja. Kažem da ste vi sa tolikim žarom pričali o tome, gledali ste ko će koga više oblatiti. Neki zadrugari se koriste kao krpe, kako bi se obrisali. Druženje između Dalile i Marijane, okej, ali meni to prisno druženje toliko nije prirodno - rekao je Mića.
Dobro, tebi ništa nije prirodno. Ostavi me na miru, skini mi se sa grbače - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam komentarisao tvoje izlaganje, ti si skočila na mene da me vređaš. Ja nisam rekao da neko nekoga tera da se druže, nego mi nije prirodno.
Nije prirodno, jer su njih dve bile u sukobu. Neprirodno je da kad su je otkačili Đedović i Sandra, pa se sad druži sa njom - ubacila se Sanja.
Ajde da pričamo o tome da dve drugarice dele isti polni organ, a ne o mojim prijateljstvima - skočila je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana je nazivana beton ligom, a počela je sada da te brani - rekao je Mića.
Dalila je tada rekla: "Vidi se ko komentariše moju temu, a ko beton ligu". Sandra i ja smo komentarisali njenu temu, a Marijana je njihovu - rekao je Đedović.

U video-pilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.