AKTUELNO

Iskren!

Kao i svake subote, autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ugostila je u svom studiju aktuelnu ekipu, među kojima su se našli pevačice Aleksandra Mladenović, Sanja Đorđević i Elma Sinanović, kao i pevači Isak Šabanović i Sloba Radanović, ali i voditelj i bivši zadrugar Stefan Milošević Panda.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je priznao da je i on radio ludosti zbog ljubavi.

Ja sam isto išao peške, sigurno nekih 30ak kilometra do jednog mesta, ali tad sam bio klinac. Baš sam se zaljubio, sećam se da je ta devojka imala neko takmičenje, ja sam hteo da se pojavim tamo i da je iznenadim, da je podržim... Sneg je bio do kolena, sav sam bio mokar - smeje se Sloba.
Vidi kako je sladak - ubacila se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja toliko volim, da kad se Jelena i ja u kolima posvađamo oko neke gluposti, nema ono "Marš napolje", nego ja izađem sam iz kola od tolike ljubavi - dodao je Radanović i nasmejao sve u studiju.
Ja nisam peške išao, ali sam stopirao i kisnuo - istakao je Isak.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je od skoro u braku sa izabranicom Jelenom Đuričanin, sada Radanović, Sloba je otkrio kako njihov odnos funkcioniše nakon što su stali na ludi kamen i da li mu žena "kopa" po telefonu.

jednostavno je, neka bude i kliše, ali sve je stvar kompromisa. Stvarno treba imati razumevanje jedno prema drugome da bismo ispunili sve što želimo. Govorim kad je naš posao u pitanju, teško je, tu su uvek neke žene, stalno smo u nekim novim društvima... Treba imati poverenja i ne kopati. Jelena je tolerantna, ali ne kopati! Šalim se - smeje se Sloba.
Jelena je bila sa nama na snimanju spota, ona je jedna jako lepa i samouverena žena, predivna osoba! Sećam se da mi je rekla: "Jao Elma, opusti se, primakni se Slobi slobodno, to nije ništa, malo moraš da glumiš", meni bilo jako neprijatno, ali prelepa je žena stvarno - otkriva Sinanovićeva u emisiji "Magazin In".

Foto: E-Stock

Autor: P.R.