AKTUELNO

Krčka se haos!

U toku je emisija "Izbor potrčaka", a voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću kako bi prokomentarisao svoj sukob sa Dalilom Dragojević, kao i njen sukob sa Dejanom Dragojevićem.

Zašto sam ja ušao sa Dalilom u raspravu? Komentarisao sam jedno, a ona se konstantno uplitala i ubacivala...Naravno da da, to je moj stav od samog starta od kad je učinila stvari koje je radila. Da je odron i da je sve to. Ja samo komentarišem situacije - započeo je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo ti je mišljenje o tom braku - pitao je voditelj.
Ne znam, jao. Sudeći po ovome što je Dejan izgovorio, Dejan je više uložio. Ja ne bih da ulazim u to za vradžbine, nije mi to ni bitno. Mislim da je Dejan više doqa za nju, koliko god da je pogrešio. Nije ga ispoštovala - rekao je Mensur.
Po kojim princpima je ona odron - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde prevarila ga je. Nije imala milosti prema njemu, nije imala razumevanja, nije imala ništa što je čini da je čovek. Obrukala je svoje ime, prezime, baba, mora da shvati da je ona ovde predstavnik nje, njene familije. Krupna je stvar ući u brak. Ima dosta grešaka, vidiš šta se priča za sezonu tri. Mnogo stvari ima i ne možepš ništa da povežeš. Mislim da se raščivijavaju...On je nju voleo, mogu da razumem čoveka koji voli i slep je. I ono što ti valja, ne valja i valja ti. Nisu male stvari i ne mogu ja da im sudim, samo komentarišem...Mislim da on ima izuzetno poštovanje prema njenom ocu. Što se tiče nje, ona je izuzteno nemilosrdna prema svima nama ukućanima. Ona gazi po ljudima koji stvarno teško prolaze ovaj period. Hvata i časno i nečasno - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić