AKTUELNO

Digla pobunu protiv svog momka!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni video klip u kom su zadrugari imali priliku da vide svađu Dejana Dragojevića i Aleks Nikolić iz spavaće sobe.

Dejan je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Rajski vrt je zaključan zbog Bebice. Nisam ja takav da smislim zadatak za tako kratko vreme...Kad je bila ta rasprava, to je bilo u roku od 24 sata. Nije me sramota bilo šta da uradim - rekao je Dejan.
Pre svega bih se zahvalila Dejanovoj proodici na poklonima i čestitala bih im slavu. Samo idem i pričam o kosi, kao papagaj. Unakazila sam i boju sada (smeh). Ja sam neko nije razmažen što se tiče takvih stvari, ali sada stvarno imam problem sa tim i stvara mi neraspoloženje, pritiom boli. Kad to spomenem, Dejan mi kaže da treba da razmišljam o tome unapred. Ne kapira on, njemu je lako, on je muškarac - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je dobio reč.

Ja razumem Aleks, ona želi da bude lepa i uredna, ali isto tako mora da shavti da postoje muškarci koji su kreativni i koji nisu. Kod njih je problem što se iz krajnosti u krajnost držđe toga - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj rekao da se to njoj nije desilo juče. Ona da mi je rekla pre mesec dana, ja bih smislio neki zadatak - rekao je Dejan.

Stefan Karić je dobio reč.

Videli smo da je kreativan sa Dalilom, kad nisu razgovarali, on je napominjao neke stvari indirektno na kreativan način - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim tim je taj tajanstveni zadatak pao u vodu, jer je on izneo to javno - rekla je Aleks.

Jovana Tomić Matora je dobila reč.

Pošto ja imam iskustva sa tim zadacima. Ja sam pričala sve to, neko je gledao to i sve ono što sam tražila, oni su doneli. Drvo ti uvek izađe u susret. Isto tako kad pričaš, čuje se - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga