AKTUELNO

Pevačica oštro demantuje insinuacije Dušice Grabović, koja je u noći kada je folker pijan "divljao" za volanom, bila u njegovom društvu.

Kada je kao bomba odjeknula vest da je Darko Lazić priveden zbog niza prekršaja u saobraćaju, otkriveno je i da je on raskinuo vezu sa Barbarom Bobak. Oboje su se o tome više puta oglasili i otkrili neke od ključnih razloga rastanka, međutim, pojedini povezuju noć kada je Darko "divljao" pijan za volanom, upravo sa krahom ljubavi.

Foto: TANJUG/DRAGAN KUJUNDŽIĆ, E-Stock/Časlav Vukojičić

Darkova koleginica, Dušica Grabović, to veče, na žurci kod boksera Marka Nikolića, provela je u Darkovom društvu, te je insinuirala da je pevač te noći, kada je uhapšen, seo za volan s namerom da se ubije.

Namerno je rizikovao život jer nije imao gde da spava te noći. Rekao da se posvađao sa Barbarom i da ne želi da ide kući... - izjavila je Dušica, a ove navode Barbara je oštro demantovala.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević, Pink.rs

Darko previše voli svoj život da bi sebi naudio. Nikad ne bi pokušao da se ubije. Obožava život i uživa u njemu, možda nekad i preteruje, ali to je on. Svemu se raduje kao dete i nikad nije bio u depresiji. Čak i kada mu je bilo najteže, nije gubio volju za životom - rekla je Barbara za medije, pa se još jednom osvrnula na njihov raskid.
Mi smo stavili tačku na vezu, ali ostali smo u kontaktu. Viđaćemo se i dalje na nastupima i o njemu kao kolegi mislim sve najbolje. To što je uradio ne opravdavam. Mi jesmo pili zajedno, a što se narkotika tiče, sa mnom nikada to nije radio. Da li mi je to radio iza leđa, ne znam - istakla je Bobakova.

Foto: TV Pink Printscreen, Pixabay.com

Autor: P.R.