AKTUELNO

Drama!

Dalila Dragojević i Filip Car razgovoarlai su pored bazena u dvorištu Bele kuće.

Znaš šta je jedino iskreno u tvom životu? Mene si zavolela kao Boga, ali zlo u tebi ti ne da da budeš normlana, a voliš me. Volećeš me još dugo i tako se desilo - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Zavolela te jesam, da ću te voleti dugo, to ti misliš. Rekla sam ti sve jutros. Ja ću ići da pričam, normalno da ću ići - govorila je Dalila.
Šta ćeš da pričaš po pitanju mene? Sa Matorom ili Anđelom? - pitao je Car.
Sa Anđelom da vidim kako on reaguje na neke stvari. Ja znam njegove mišljenje, njega ovo ne zanima, rekao mi je da zna da se upušta u kompleksan odnos - pbjasnila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je bitno da je on tu, jer mi ne veruješ ništa. Tebi je bitno da je on tu, jer bi sama umrla. Najsrećniji bih bio da uđeš u neki odnos - nastavio je Filip.
Onda me pusti i batali me - rekla je Dalila.
Tebi se sviđa normlan momak, a ti si njega ludo odradila. Zavela ga je bolesnica. Imaš šansu za normalan odnos, šta je problem? - pitao je Car.
Idem da pričam sa njim - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ideš da pričaš sa njim, a meni nećeš da pričaš? - pitao je Filip.
Ti i ja ne možemo da uspemo, jer imaš face i odmah pališ vređalice. Ti si mene unakazio, a sad kad si video da idem normalnim putem, evo tebe. Ti hoćeš da dokažeš da to ništa nije tako. Evo oboje, je l' ti lakše tako? Ja sam sve, je č' to tebi nešto znači? - dodala je Dalila.
Ti nećeš više razgovarati sa mnom, ako ja kažem okej - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.