AKTUELNO

Evo u kakvom su odnosu nakon svega!

Popularna ženska grupa ''Hurricane'' koja obare sve rekorde svojim pesmama i nastupima, gostovala je proteklog utorka u kultnoj emisiji ''Amidži Šou'' kod Ognjena Amidžića na televiziji Pink, a neposredno pred gostovanje devojke su dale intervju za emisiju ''Premijera'' i progovorile na sve goruće teme.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre samo dva dana izašao je njihov dugoiščekivani duet, odnosno kvartet, jer im se pridružila pevačica Teodora Džehverović u pesmi ''Kontroverzne''. Devojke sada otkrivaju kako je bilo raditi na tom projektu:

Nema anegdota, ali smo na kraju spota morale da se kvasimo, 6 ujutru je bilo, nismo mogle da otvorimo oči, pakleno je bilo - priča Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Još dosta radimo, izbacujemo pet novih pesama, isto toliko i spotova, sve to treba da se postigne, isto toliko i nastupa, tako da nema odmora kod nas - priča Ivana.

Nedavno su mediji brujali o Ivaninoj trudnoći, a ona to demantuje ovom prilikom.

Ja sam to demantovala i pre nego što je izašlo, ne znam zašto je izašlo. Tako da, nisam trudna. Vreme će pokazati - priča Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mesecima unazad pisalo se da su Sanja Vučić i fudbaler Nemanja Gudelj u vezi, a sada je atraktivna uraganka prokomentarisala njegovu vezu sa Anastasijom Ražnatović.

Ja ne mogu sad da dam konkretan komenar, uvek sam pričala da smo prijatelji kada su nas povezivali. I dalje smo prijatelji. Ostaćemo prijatelji, volimo se. Ako su zajedno, mogu da im poželim sreću i nek ljubav traje. Samo nek se volimo - zaključila je Sanja Vučić.

Foto: Instagram.com/nemanjagudelj, E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: M.M.