AKTUELNO

Skandal!

Pevač Darko Lazić priveden je jutros oko 4 sata na auto-putu kod Sava centra, kada ga je zaustavio presretač jer je na mestu na kome je ograničenje 80 vozio 117 kilometara na sat.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se saznaje, Laziću je izmereno 0,91 promila alkohola, a bio je pozitivan i na kokain na droga testu. Osim toga utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta u decembru 2013, godine.

- Lazić je zaustavljen blizu jedne benzinske pumpe, a kada je shvatio da je u problemu, pokušao je da se izvuče. Navodno je pominjao da ima emotivne probleme, te da se posvađao sa suprugom koja želi da ga ostavi. Rekao je i da je spreman da plati kaznu, samo da ga puste - otkriva izvor za medije.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial, Tanjug/Andrija Vukelić

- Folker je sve vreme ponavljao da ništa nije pio, a kada je alko-test pokazao da ima 0,91 promil, slegao je ramenima i dodao da je možda popio "nekoliko pića u jednom restoranu" - kaže naš sagovornik.

Samo nekoliko sati pre privođenja pevač je bio na žurki kod poznatog boksera Marka Nikolića, gde se latio i mikrofona, a pevačica Dušica Grabović je sve vreme bila za njegovim stolom i snimala atmosferu.

Foto: Instagram.com/dusicagrabovic

Autor: P.R.