AKTUELNO

Razvezala jezik o brojnim aktuelnostima!

Ekipa emisija ''Premijera Vikend - specijal'' je ovog Vaskrsa nadmašila samu sebe, te praznično izdanje kultne emisije provela u domu najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, koja je evocirala uspomene, prisetila se Vaskrsa sa pokojnim suprugom Željkom i svojih početaka, pa otkrikla nepoznate detalje iz svoga doma.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno mu je sve dozvoljeno kada je sa mnom - istakla je Ceca.

Ceca je ovom prilikom otkrila kako provodi slobodno vreme:

Opuštam se uz filmove i serije, odgledala sam domaću seriju ''Močvara'', ali toliko je urađeno na produkciji, glumci su nam fantastični. ''Državni službenik'' mi je omiljena - priča Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Desilo mi se da momka, drvoseču iz spota ''Idi dok si mlad''. Pevam ja na bini, u Australiji, počelo je već da mi se priviđa od umora. Počela je da mi se duplira publika koliko sam umorna... Pevam u jednom momentu, kada se zanesem zatvorim oči i lakše emotijem emociju. I pogledam u publiku i vidim dečka iz spota ''Idi dok si mlad'', a upravo pevam tu pesmu. Odradim ja koncert, i dolazi on posle i kaže ''Dobro veče Ceco'', rekao je da se oženio, ima porodicu tamo - otkriva Ceca.

Priznala je i na šta najviše troši:

Najviše novca dajem na cipele, kao da sam stonoga. Neke nisam ni jednom obula. Sve što je lobutan izbacio ja sam kupila, a 50% nisam obula. Volim i torbe, ranije mi nisu bile bitne, ali obuća mi je baš strast.

Foto: TV Pink Printscreen

Volim da sam naspavana, znam da budem namćor kad sam nenaspavana. Moram da imam bar 6-8 sati sna. Nisam ranoranilac. Na primer, ja na Top Hilu nastupam u 2, ja dok čekam nastup pada mi glava. Tako i u inostranstu, oko 1 kreće. Ranije se počinjalo u 9 uveče, zato je Bugarska zakon, tamo je strogo zabranjeno da pevaš duže od sat i po vremena i nastupa se u pristojno vreme - rekla je Svetlana Ražnatović Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.