AKTUELNO

Od malena ima ljude koji domaćinske poslove rade umesto nje!

Tezge pune jaja i ukrasa postale su svakodnevica na gradskim pijacama, a premijerna ekipa je najuticajnijoj voditeljki ''Novog Vikend Jutra'', Jovani Jeremić pravila društvo na jednoj pijaci u centru Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je spremna za vaskršnju kupovinu, ali na samom početku intervjua sa atraktivnom reporterkom Jelenom Kukuljicom istakla je da nije domaćica, te da ne farba jaja ona, već njena snajka.

Ja sam neko ko nije domaćica, ne zato što ne volim da kuvam, već zato što ne želim to da budem. Opredelila sam se i znam svoj životni put. Ja sam žena biznismen. Moji mama i tata su imali radnice, držali smo restoran. Navikla sam da mi je tata gazda, da zarađujemo novac, a da ljudi rade svoj deo posla. Ta podela rada treba da postoji, to ništa nije sramota. Ja nisam domaćica, nikad neću biti i ne farbam jaja. Moja snaja će sa decom farbati i lepiti sličice - počela je Jvana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što bih se mučila kad mogu ovako da kupim lepa jaja i Lea da bude oduševljena. Ja jesam tradicionalna, kucam se sa jajima. Kada sam bila mala imali smo naše radnice, koje rade u kuhinji, tu su farbale jaja. Mama dođe i kontroliše. Pet lonaca različite boje. Ja sam volela da lepim sličice, to je bilo savršeno - priča Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam verovala u zeku ili Deda Mraza, ja sam Deda mraz svog života - zaključila je Jovana Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.