AKTUELNO

U današnjem izdanju rubrike "Zadrugarski vremeplov" otvaramo album sa slikama Marka Osmakčića.

Bivši teniser i teniski trener Marko Osmakčić je brzo izazvao pažnju javnosti na samom početku "Zadruge 5". Učesnik koji nam dolazi iz Švajcarske se na početku pete sezone najgledanijeg rijalitija združio sa Stanijom Dobrojević, a svi su čekali da vide hoće li njihov odnos preći u nešto više od prijateljstva. Međutim, Stanija je ostala verna svom dečku Marku Markoviću, a Osmakčić ju je poštovao i nije želeo da pokuša nešto više, iako je priznao da je o njoj maštao od svojih tinejdžerskih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Markovo srce je tada osvojila Stanijina drugarica Marijana Zonjić, sa kojom je više puta imao problema jer je Staniju stavljao na prvo mesto. Došlo je do raskida, a Marko je odmah uplovio u odnos sa Viktorijom Mitrović. Iako su krenuli kao "kombinacija", Viki i Marko su razvili emocije, što će se kasnije pokazati kao pogubno za njihovu sreću. Naime, čim su počela prva ljubomorisanja, krenule su i najburnije svađe i raskidi. Marko i Viki su više puta raskidali i mirili se, a Osmakčić se svaki put vraćao Marijani, osim jednom prilikom, kada je uplovio u kratku vezu sa Aleksandrom Nikolić.

Iako su i jedna i druga porodica bile protiv njihove veze, Marko i Viki su se ponovo pomirili i nastavili sa turbulencijama, a svi čekaju da vide kako će se njihov odnos dalje razvijati i da li će doći do konačnog raskida.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Marko je zadrugar čije slike danas gledamo u "Zadrugarskom vremeplovu".

Marku "Zadruga 5" nije prvi rijaliti. Ovaj zadrugar se oprobao u Švajcarskoj, kao i u Nemačkoj, a odlučio je da uđe u najgledaniji rijaliti u regionu kako bi postao poznat na našem području.

Foto: Privatna arhiva

Marko je bio vrlo uspešan junior u tenisu. Više puta je bio državni prvak, a osvojio je i evropsku titulu. Pažnju medija privukao je i kada je ispričao kako je trenirao sa Rodžerom Federerom. Ipak, iako talentovani teniser, svoju karijeru nije nastavio, već je počeo da se bavi trenerskim poslom, da bi mu zatim pažnju preokupirao rijaliti.

Foto: Privatna arhiva

Osim tenisa, ovaj mladić obožava i domaću muziku, brze automobile, ali i horoskop. Kako je sam ispričao, počeo je da se zanima za astrologiju, kako bi mogao da smuva što više devojaka, a u "Zadruzi" važi za eksperta, te često analizira ponašanje zadrugara kroz horoskop.

Foto: Privatna arhiva

Osim po ljubavnim odnosima, burnim odnosima i pričanju viceva, Markovo učešće u "Zadruzi" pamtiće se i po prijateljstvu sa Filipom Carem i Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je planirao da razvije muzičku karijeru po izlasku iz rijalitija.

Foto: Privatna arhiva

Pink.rs došao je u posed nekoliko Markovih fotografija iz detinjstva, gde možemo videti da se naš zadrugar i nije toliko promenio u licu i da jasno možemo prepoznati čije uspomene gledamo.

Foto: Privatna arhiva

Kao i sada, i tada je voleo da uživa u lagodnom životu i putovanjima, što planira da nastavi čim izađe iz "Zadruge 5".

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.

#Marko Osmakčić

#Zadruga

#Zadruga 5

#Zadrugarski vremeplov