AKTUELNO

Snimak je nastao pre nekoliko meseci i mi ga prenosimo u celosti.

Dušica Grabović na sve načine pokušava da dokaže da nema ama baš nikakve veze sa elitnom prostitucijom, podvođenjem devojaka, ali nije tako. Kurir je došao do snimka na kojem se jasno čuje kako pevačica ugovara seks s klijentom koji se predstavio kao Nikola iz Ciriha.

Snimak je nastao pre nekoliko meseci i mi ga prenosimo u celosti.

- Halo - javila se Dušica. - Halo, dobro veče - uzvratio je on.

- Dobro veče - potvrdila je i ona. - Dušice, je l' si ti - upitao je.

- Ja sam - potvrdila je. Zatim se Dušičin sagovornik predstavio:

- E, ćao, Nikola ovde iz Švice, drugari iz Crne Gore su mi dali tvoj broj - uputio je.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Grabovićevu je interesovalo odakle mu broj telefona:

- Koji drugari - upitala je ona. - Tamo iz B., da ne pričamo sad - objasnio je. Njoj je to bilo dovoljno.

- Aha, dobro - uzvratila je. Zatim je konkretno pitao za radnice: - Kaži mi, treba mi jedna žurkica 25. u Beogradu, ti si u priči, to znam, a je l' imaš još neke drugarice - interesovao se.

- Imam, naravno, da - uzvratila je.

- E, a reci mi, cela noć i to, koja bi cena bila. Međutim, Grabovićeva o detaljima nije htela da priča putem običnog poziva. - Ajde da ne pričamo ovako, ako imaš Telegram ili Signal, pozovi me.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imam, mislim, taj Signal - rekao je on.

- E, ajde, pozovi me, ćao - završila je Dušica. Kako dalje saznajemo, klijent se nakon ovog razgovora čuo s Dušicom i na platformi Signal.

Tamo je pao dogovor da ona na žurku dođe sa još tri drugarice i da cena bude 1.000 po devojci. Ostaje nepoznato da li se taj događaj i realizovao.

- Želim da se obratim svim medijima koji su objavili apsolutne laži i neistine o meni! Kao što znate, već od decembra prošle godine sam u Americi na uspešnoj turnije koju sam nažalost morala da prekinem usled smrti moga oca i gubitka jedinog oslonca u mom životu! Nisam navikla da me život mazi, ali što je mnogo, mnogo je! Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata! Pošto sam australijski državljanin, svi ćete morati da odgovarate pred njihovim zakonom za povredu ugleda i časti - napisala je Dušica na društvenim mrežama.

Autor: Pink.rs