AKTUELNO

Miličina podrška je protiv njene ljubavi sa Mensurom!

Ljubavna veza Milice Veselinović je poslednjih dana glavna tema u najgledanijem rijalitiju "Zadruga", ona je svojim turbulentnim odnosom sa Mensurom Ajdarpašićem podigla ceo region na noge, a nakon ulaska Mine Vrbaški u Belu kuću ta veza je dodatno poljuljana.

S obzirom na njihova burna dešavanja i reakcije pred kamerama nije ni čudo što su društvene mreže gotovo preplavljene njihovim slikama i video zapisima sa najpoznatijeg imanja u regionu.

Foto: RED Tv, Pink.rs

Nakon ulaska Mine Vrbaški i tvrdnji da su njena i Menurova podrška iz treće sezone pomenutog rijalitija i dalje uz njih i da svakodnevno puštaju njihove slike i video snimke, kao i to da i dalje glasaju za njihovu ljubav, Miličina podrška se naoštrila više nego ikada, te je na društvenoj mreži Instagram se pojavio ljubavni snimak Milice i njenog bivšeg dečka Aleksandra Golubovića Goluba.

Miličina podrška je napravila emotivan video sa pesmom Ace Lukasa "Lična karta", iz perioda kada su Milica i Golub uživali u svojoj ljubavi. Ono što je svima zapalo za uši je stih koji para srce podrške ove ljubavi, a koji glasi:

Foto: Pink.rs

- Jesi li to ti, stara ljubavi? Šta li ti se posle mene to dogodilo? Da l' si sretnija il' pametnija? - glasio je stih pesme od koga je napravljen ovaj ljubavni video.

Ako je suditi po društvenim mrežama i snimcima koji iz dana u dan preplavljuju društvene mreže dešavanjima iz Bele kuće, možemo zaključiti da je Miličina podrška izričita da njoj nije mesto pored Mensura, nego pored bivše ljubavi Aleksandra Golubovića Goluba.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Video: Instagram.com/veselinovic_milicaaa

Video: Instagram.com/veselinovic_milicaaa

Autor: N.V.