AKTUELNO

Nikad iskrenije!

Emitovano je specijalno izdanje emisije ''Magazin In'', autorka i voditeljka emisije, Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelne zadrugarke iz nikad turbulentnije sezone rijalitija ''Zadruga'' koji obara sve rekorde, i to Dalilu Dragojević, Aleksandru Nikolić Aleks, Sandru Rešić, Viktoriju Mitrović i Anđelu Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks Nikolić je otvorila dušu o vezi sa Dejanom Dragojevićem, pa iskreno proznala šta joj smeta kod njega.

Trenutno sam željna toga da imam pravo da kažem šta poželim, a da mi se ne zameri i da ne dobijem reakcije, koje sam dobila pre neki dan. Nije on mene vređao, ili sam ja oguglala kako su me vređali u životu, pa mi je ovo mala maca, ali njegove reakcije kada mu kažem šta mi smeta u datom trenutku... Ne želim ja da budem krivac za sve - priznala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila se nadovezala na Aleksandrinu priču:

Na osnovu mog modela ponašanja Filip je zaključio da sam ja bila dominantnija u tom odnosu, pa da i dalje želim da budem dominantna. A što se tiče Dejana imala sam i poštovanje i ljubav i pažnju zato ljudima nije jasno što je došlo do razvoda, ako sam imala sve to. Međutim, ja sam u Filipu videla sasvim nešto drugo što je meni nedostajalo. A to je da se osećam zaštićena ne samo rečima, već i fizički. Rekao mi je onako ''Ja ću biti tu za tebe i ići ako treba i na kraj sveta!'', i otišao je na kraj sveta, nek je živ i zdrav - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Dejan sada kroz nju pokušava da ostvari sve što nije uspeo sa mnom. A to je da bude dominantniji, da bude muškarac i postavlja pravila - dodala je Dalila.
Pažljiv je, tu je uz mene, to je ono što me privuklo kod Dejana, ali ono što me nervira jeste što mi ne da da kažem svoje mišljenje, budem iskrena i budmem onakva kakva zapravo jesam - zaključila je Aleksandra.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.