AKTUELNO

Promenili ploču!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević pozvao je Milanu Šarac da se pridruži Nikoli Grujiću i postavi joj nekoliko pitanja.

Gruja redovno priča da se ti igraš njegovim emocijama. Da je jedina priča za crnim stolom, a druga ispod pokrivača. Ko je Mima? Igraš sa njim, toplo hladno - rekao je Darko Tasnasijević.
Mi se ni ne pokrivamo otkako smo raskinuli. Ja kažem da mi on u trenutcima prija, ali preko dana kad razgovaram sa Marijanom, svesna sam da ne želim da budem sa njim. Kad sam pored njega osetim emociji i imam potrebu da budem uz njega, sve mi je izmešano. Ne znam ja ni sama šta mi je u glavi. Meni je lepo kad sam sa njim, ali kad se setim poziva i da su mi rekli da ga žena čeka i da se sklonim... Ja kad sam želela da se pomirim sa njim, on je rekao da ne želi da bude sa mnom. On priča da me ne voli i da nema emocije, kad sam uradila ono sa Dinom. Ja znam da on mene voli - govorila je Mima.
Je l' voliš ti njega? - upitao je Darko Tanasijević.
Volim. On ne želi da bude sa mnom, on se izjasnio da ne želi da bude sa mnom - odgobvorila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je bila ravna linija, meni se ona stvarno zgadila i postao sam ravnodušan. Poslednjih 15 dana smo prisniji, pričamo pred spavanje, češkamo se i zagrlimo. Ja ne mogu da lažem i kažem da mi je kao pred 20 dana i da me boli uvo, sad nije tako. Ne mogu da se porede emocije koje sam imao kad sam ulazio u vezu sa ovim. Problem je što kad dobijemo realna pitanja i kad nam neko dopre na trenutak do mozga... Mi kad imamo temu i treba da je zanima, ona se smeje i priča sa drugima. Nisam znao da joj Marijana kljuca po mozgu - pričao je Gruja.
Niko njoj ne kluca, ona kaže da joj je uveče lepo sa tobom, ali želi preko dana da bude sa drugaricama. Ona sa tobom ne bi bila napolju, želi da izlazi i putuje. Tebe nema u njenim planovima - ubacila se Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.