AKTUELNO

Šok za šokom!

U toku emisije "Pitanja novinara", predstavnik portala Pink.rs, novinar i voditelj Darko Tanasijević dao je reč Marku Janjuševiću, kako bi prokomentarisao izjavu Nikole Grujića da je zaboravio lik svoje dece.

Nije to poenta...Evo ovako. On je sada napravio sr**e, pa ide na patetiku. On je i pre 4 meseca rekao da je izgubio pojam. On je posle dva meseca izgubio lik. Kratko i jasno. Juče sam sa njim pričao i rekao mu da mi oveća da će biti normalan i da će se promeniti, on je meni rekao da ne može da mi obeća. On je ili lud ili njega savršeno boli ona stvar za bilo šta napolju. Mislim da ga žena ne intresuje uopšte i da ga nije intresovala ni napolje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da napravimo paralelu sa Majom i Mimom. Kakve god da si imao probleme sa Majom, ti si imao problem baš zbog toga što si postao svestan kroz šta Kruna prolazi, dok je on fokusiran na Mimu - rekao je Darko.
Tako je. Najviše ispaštaju ljudi napolju, mi smo ovde najmanje bitni. Oni ispaštaju zbog nas idiota...On ne shvata koliko ispada smešan. Ti si rekao da nikada ne bi doveo ćerku ovde da je vide ljudi, a trenutno tražiš to. Tebi je sad palo na pamet, posle svega, da je vidiš. Posle dva meseca je nemoguće da izgubiš lik nekoga koga najviše voliš - rekao je Janjuš.
Ti kada si ušao prvi put u Zadrugu, da li je tebi lik Krune i glas počeo da bledi - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, Darko. Može ona da porste, ali ne može da nestane. On ima veliku sreću, dobio je video klip posle svega što je uradio, pa je došao i otac. Kad on nije shvatio, neće shvatiti ni do kraja rijalitija. Ja ne mislim da ti ne voliš svoju decu, ali itekako mislim da si opterećen njom - dodao je Janjuš.
Ja sam sa njom ovde 24 sata. O voljenju svoje dece, kad neko može to da pomisli, to je bolest - rekao je Gruja.
Ja ću podsetiti. Čovek je takav, ku**ar. Muvao je Viki, nije znao da joj je sestra. Priznao je da je već jednom preverio ženu, pa mu je oprostila...Neću da potcenjujem Mimu, ali nije ona Monika Beluči, da si ti toliko odlepio za njom. Video si kakva je ona, a ti ideš i dalje za njom - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da nije zalepio slike, da ne bi poremetio Mimu - ubacio se Karić.
Loš čovek je i go**o od čoveka - dodao je Miki.
Ne mogu da se porede odgovornosti, okej. Ali isto tako je Mima pominjala njegovu ženu - rekao je Darko.
Deca ne zaslužuju i ta žena, da ovaj živi sa njima - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon osuda zadrugara, Darko je postavio Gruji pitanje.

Priča se po kući da si ti poželeo da pobegneš u slučaju da je Mima stvarno pobegla. Da li je to istina? - pitao je Darko.
Kad je ona bežala, ja sam je tražio i ispitivao ljude, ali nisam nikada to rekao. Nije mi bilo svejedno, ali to moje reči nisu...To što smo Stefan i ja pričali, rekao sam mu da sam hteo da napustim rijaliti da sam svake druge noći plakao pred spavanje, jer su mi mnogo nedostajali. Rekao sam sebi da ne smem da razmišljam o njima, da li su zdravi ili nisu, i prebacio sam u glavi da trebam da izgubim pojam o njima - odgovorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako možeš da izgubiš pojam o ženi i deci? - nastavio je Darko.
Fokusirao sam se na rijaliti samo. Imam utisak da smo mi na nekoj drugoj planeti, totalno udaljeni od zemlje i da ćemo ovde ostati večno. Nemam pojam o spoljnom svetu. Što se tiče dece, sasvim je normalno da ih volim najviše na svetu - rekao je Gruja.
Kako nemaš prema ženi, s obzirom da ste godinama bili zajedno - pitao je Tanasijević.
Ima moja sestra i moja majka, pa nemam doživljaj. Totalno mi je izgubljen pojam o svemu. Što se tiče aludiranja da ponovo trčim za njom, to nije istina - zaključio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga