AKTUELNO

Novopečeni majka i otac ne kriju zadovoljstvo i sreću!

Filip Reljić, bivši zadrugar i sestra aktuelnog učesnika Zadruge 5, Mateje Matijevića, Maša Matijević postali su roditelji dečaka kom su dali ime Viktor.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Danas je dan kada Maša sa svojim mezimcem napušta porodilište KBC "Dragiša Mišović", ispred kog ju je sačekao novopečeni otac, Filip sa poklonom u vidu buketa cveća koji joj je odmah uručio čim ju je video. U pratnji njenog supurga, našla se njena porodica koja je bila vidno raspoložena i srećna što je sve prošlo kako treba i Matejin najbolji prijatelj Stefan Kandić, poznatiji kao Kendi.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Filip i Maša su razmenili poljupce prilikom susreta, dok je porodica Matijević prva videla unuka u nosiljci.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Oni su na licu mesta dali izjavu o tome kako se osećaju, odakle je potekla ideja za ime deteta, kao i kako je Maši trenutno. Nosiljku je na kraju preuzeo Filip.

Naše, srpsko ime, pravoslavno, jako i pobednički - rekao je Filip kratko.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Zvao me je Filip prvi, morali smo preko video poziva da se čujemo, ali se pola ne sećam, bila sam pod euforijom. Rekao mi je da mu falim, da me mnogo voli... Beba je mnogo mirna, s obzirom da smo proveli tri dana, bili smo zajedno u sobi. Dali su mi ga odmah čim sam se porodila. Ništa nisam znala, plašila sam se kako ću, ali sam se već snašla. Neke žene kažu da im smeta, da treba da se odmore, međutim meni je to mnogo pomoglo jer sam dosta naučila, biće tu i moja mama da mi pomogne - rekla je Maša za Pink.rs.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić / P.R.

#Zadruga